Reparasjoner og forberedelse av skapdører + Tips 1

Prosjekt – Kjøkken facelift fortsetter og nærmer seg stadig målet. Vegger og tak er ferdig malt og nå er det skapdørene og sokkelen som gjenstår. Skapdørene skal males med slitesterk Lady supreme finish, i fargen Grå skifer (matt, mørk grå) og håndtakene skal skiftes.

De siste to dagene har gått til maaange småreparasjoner av skapdørene. Jeg har i flere år tatt vare på 4-5 lister som har knekt av flere av dørbladene, 1 dør var sprukket langs mer eller mindre hele dørbladet (platen som er laget av limtre), døra på det nedre hjørneskapet var klyvet, døra til søppelskapet var stygt skadet etter søppelbøttestativet, merker etter håndtakene/knottene samt mange småskader her og der har blitt limet, sparklet og pusset i flere omganger. Jeg kunne holdt på i det uendelige og fikset på dørene, men jeg satt en strek et sted og skal la noen av merkene få bli igjen og stråle sin sjarmerende personlighet mot oss i et par år til. Det har blitt mange bilder og forskjellige tips jeg har lyst å dele med dere.

Minimum avstand kopp-malebakke
= 2m til enhver tid

Tips 1: IKKE la kaffekoppen stå i nærheten av malebakken! Jeg dyppet penselen oppi kaffen min.. måtte helle ut kaffen, lage ny, og skylle og tørke av penselen. Deretter la jeg kaffekoppen på trygg avstand og fortsatte å arbeide.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *