Slappe stoler? Ikke til juleselskapet!

Har kjøkken-/spisestuestolene blitt litt løse i leddene? Virker ryggen løs? I fleste tilfeller kan du fiks dette enkelt selv.

«Slappe» stoler kaller jeg stoler hvor delene den er satt sammen av er begynte å løsne litt ifra hverandre. De tåler da også mindre belastning og blir mer og mer sårbare for å bli ødelagt. Når man setter seg i en slik stol belastes skjøtene ekstra mye dersom de er løse, og ikke minst når man skyver seg fram og tilbake mot spisebordet.

På undersiden er det gjerne tilgjengelige skruer som du kan stram til. Snu stolen opp ned og legg den på bordet. Bruk gjerne håndverktøy i stede for skrumaskin. Da har du bedre kontroll på når du har strammet skruene akkurat passe. Det er fort gjort å ødelegg hvis du er for hardhendt!

Kjenn tilfredsstillelsen av stramme stoler som DU har fikset selv!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *