Nærmer seg målet med Prosjekt – Kjøkken facelift

Nå tror jeg til og med ungene kommer til å krangle om hvem som skal få lov til å lage middagen. ? https://www.instagram.com/p/B4vq9ylgBey/?igshid=1g7goyxtqm6cq

Jeg er spesielt fornøyd med at vi nå får et arbeidslys ethvert kjøkken bør ha. Endelig, fordi jeg har lenge plagdes med for lite arbeidslys. Jeg er fornøyd med hvor nøye vi har nært med finish og flekket i her og der med en bitteliten pensel. Jeg er fornøyd med hvor god jobb vi gjorde med forberedelsene; maskere nøye, sparkle-pusse-sparkle-pusse, og underlag på gulvet så ingen maling kom på gulvet.

Nå gjenstår det å male skapfrontene samt over kjøkkenbenken, og bytte ut håndtakene på frontene. Spent på fargene? En av mine store svakheter er å finne farger på forhånd, fargesammensetninger osv. Derfor spurte jeg andre om tips og lot så gubben velge mellom 3 alternative fargekombinasjoner. Jeg stoler på hans gode smak. Og nå ser jeg hvordan de gode ideene tar form!

Når man har ME er det typisk at når man blir litt sliten så starter en hel haug med diverse symptomer. Det eneste som går an å gjøre med det (bortsett fra å forebygge) er å hvile.. Så kjedelig som det kan være, så er det helt nødvendig for å få bort symptomene. Jeg har nå forhøynet øresus, skjelving i muskler, synet forstyrres og svekkes, hodepine (sikkert pga malinga også ?), ekstra lite energi, ekstra lys- og lydsky, svimmelhet og nesten ingen konsentrasjon slik at jeg sliter med å høre, snakke, lese og …alt. Dette er normalt og ufarlig i seg selv. Men nå må jeg hvile. Buuuu…. ? ..fordi jeg vil bare male og male og male og se ferdig resultat! ? Guri hvor jeg gleder meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *